Power trailer

Power-Trailer is een belgische producent van aanhangwagens en bestaat sinds 2005. Power-Trailer bouwt 2000 à 2500 aanhangwagens per jaar. Zij produceren zowel geremde als ongeremde aanhangwagens. Naast standaard modellen leveren zij ook maatwerk.

Powertrailer biedt een groot scala aan uitvoeringen waaronder bagagewagens, open bakwagens, motortrailers, gesloten aanhangwagens en verkoopwagens. De aanhangwagens van Powertrailer zijn geconstrueerd op een verzinkt frame waarbij de opbouw van de aanhangwagens meest is samengesteld uit fins betonplex of watervast verlijmde plywood panelen. De open aanhangwagens van Power Trailer zijn echter ook verkrijgbaar in een uitvoering met aluminium borden. De Power Trailer aanhangwagens kenmerken zich tevens door het feit dat zij voor het grootste deel standaard zijn uitgerust met beschermbeugels om te voorkomen dat een fietser in het geval van een aanrijding onverhoopt onder de aanhangwagen terecht zou kunnen komen.

Power Trailer werkt in haar fabriek met een klein team. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan zij ook voldoen aan de wens om een aanhangwagen speciaal op wens van de klant te bouwen of uit te rusten.

Direct een offerte aanvragen:

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
We vertellen uw meer over alle mogelijkheden en voor een uitmuntende service.

Uw bericht is verzonden

Bedankt voor uw bericht. We gaan u zo snel mogelijk een antwoord sturen.
Mocht u niet lang kunnen wachten, bel me dan op het nummer 0475/24 81 42.
Gunter Van Aken

Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Lees de privacyverklaring.