Onze merken

Exclusieve aanhangwagens bij VAG

VAG heeft een uitgebreid assortiment aan nieuwe aanhangwagens. Van alle bekende merken hebben wij modellen in stock staan. Eveneens kunnen wij u persoonlijk advies geven over alle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een op maat gemaakte aanhangwagen.

VAG is officiële verdeler van BW Trailers. Daarnaast verdelen wij ook ANSSEMS, HULCO Trailers, Power Trailer en WALL Trailers. Voor elk wat wils en dit voor gegarandeerd de beste prijs. Bij vragen neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

BW Trailers

BW Trailers is een producent van aanhangwagens sinds 1999, gesitueerd in Duffel en een referentie voor kwalitatieve aanhangwagens. Het uitgebreide standaard gamma bestaat uit geremde en ongeremde aanhangwagens tot 3500KG.

ANSSEMS Trailers

Anssems heeft voor vrijwel elk type transport een passende aanhangwagen. Voor uw hobby of beroepsmatig? Of u nu bouwmaterialen, pallets, machines, auto’s of paarden vervoert, Anssems heeft voor iedereen de transportoplossing.

HULCO Trailers

Hulco Trailers maakt aanhangwagens voor de professionele markt, een markt die hoge eisen stelt aan alle apparatuur en vervoersmiddelen. Er zijn drie modellen op de markt gebracht, een schamelwagen, een plateauwagen en een minigraver-transporter.

Power Trailer

Power-Trailer is een belgische producent van aanhangwagens en bestaat sinds 2005. Power-Trailer bouwt 2000 à 2500 aanhangwagen per jaar. Naast standaard modellen leveren zij ook maatwerk.

WALL Trailers

Geen ruimte voor een aanhangwagen en toch het gemak van een aanhangwagen binnen handbereik willen hebben? Dan is een Walltrailer wellicht iets voor u! Je kan de Walltrailer namelijk opklappen en tegen een muur plaatsen.

Hulp nodig bij het kiezen? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder!

Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Lees de privacyverklaring.