Meer dan 30 jaar ervaring en een ruime keuze in aanhangwagens voor professioneel en particulier gebruik

Met zijn 30 jaar ervaring in aanhangwagens kunt u bij VAG terecht voor professioneel advies. Wij bieden u een ruime keuze aan aanhangwagens voor zowel particulier als professioneel gebruik.

VAG helpt u met zijn kennis bij het kiezen van de aanhangwagen die aan al uw wensen beantwoordt. U vindt de geschikte aanhangwagen uit ons ruim assortiment of kiest voor ons vakkundig maatwerk. U kunt bij ons ook terecht voor tweedehandsaanhangwagens.

Bij VAG vindt u zonder twijfel de geschikte aanhangwagen. Mocht u op onze website niet onmiddellijk vinden wat u zoekt, of u heeft vragen over ons aanbod, onze prijzen… dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ruim assortiment

In ons aanbod vindt u diverse types van aanhangwagens voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Scherpe prijzen

We bieden voor al onze kwaliteitsproducten een zo laag mogelijk prijs aan, met garantie.

Persoonlijk advies

U krijgt vrijblijvend informatie op maat voor welke aanhangwagen u het best kan kopen. Zowel professioneel als particulier.

Ook maatwerk

Op zoek naar een aanhangwagen op maat? Wij bouwen uw trailer specifiek naar uw wensen.

Onze merken

VAG heeft een uitgebreid assortiment aan nieuwe aanhangwagens. Van alle bekende merken hebben wij modellen staan in onze showroom. Eveneens kunnen wij u persoonlijk advies geven over alle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een op maat gemaakte aanhangwagen.

VAG is officiële verdeler van BW Trailers. Daarnaast verdelen wij ook ANSSEMS, HULCO Trailers, TWINS Trailer en WALL Trailers. Voor elk wat wils en dit voor gegarandeerd de beste prijs. Klik op een logo voor meer info.

Advies nodig? Neem contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
We vertellen uw meer over alle mogelijkheden en voor een uitmuntende service.

Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Lees de privacyverklaring.